مشخصات فیزیکی و شیمیایی رزین تبادل یونی تصفیه آب
رزین سولفونیک اسید تا 120 درجه سانتی گراد نسبت به گرما مقاومت دارند و برخی از گریدهای خاص تا 170 درجه سانتی گراد نیز نسبت به گرما مقاوم هستند.رزین های تبادل یونی زمانی که از یک حالت پیوند یونی به حالتی دیگر تبدیل می شوند، دچار آب رفتگی و یا تورم می شوند. هنگامی که با حلال غیر قطبی در تماس قرار گیرند ، دچار آب رفتگی می شوند.
رزین های تبادل یونی و chelating بر روی طیف گسترده ای از PH پایدار هستند.آنها تقریبا پایدار ترین مواد شیمیایی معدنی یا آلی به جز اکسیدان های قوی از قبیل کلر محلول، ازن و یا پراکسید می باشد.
شست و شوی معکوس رزین
شستشوی معکوس رزین جهت از بین بردن هر گونه ذرات، مواد زائد و از بستر رزین با اهمیت است.آب برای مدت زمان حدود 15 تا 30 دقیقه، در سرعت جریان برای تبدیل رزین به مایع تا 60٪ تزریق می گردد. پسماند رزین مصرف شده باید با توجه به قوانین هر کشور باید جمع آوری و مورد بازیافت قرار گیرد.
طرز ساخت سختی گیر رزینی
سختی گیر های رزینی یکی از پرکاربرد ترین سختیگیر های بازار داخل کشور ایران می باشد.این نوع از سختی گیر ها غالبا با بکارگیری از استاندارد ASME تولید می شوند و جنس آن ها از ورق کربن استیل (st37) می باشد.
بنا به طرز کار این نوع از سختی گیر ، جهت ساخت آن ابتدا لازم است تا ارتفاع و قطر منبع سختی گیر مشخص شود که بر اساس ظرفیت آن به این امر تحقق می دهیم.پس از تعیین قطر سختی گیر و ارتفاع آن طراحی عدسی های آن صورت می گیرد .
مشخصات سختی گیر رزینی
برای ساخت این سختی گیر ها ابتدا ورق کربن استیل با عرض مشخص (با اندازه ارتفاع عدسی تا عدسی سختی گیر) را به صورت رول در آورده و خال جوش می زنیم .
پس از مونتاژ آن ، استوانه اصلی سختی گیر جوش کامل خواهد خورد. بعد از جوشکاری استوانه آن، عدسی بالای سختی گیر (به همراه آبفشان) به بالای استوانه جوش خواهد شد.
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: مخزن سختی گیر frpقیمت سختی گیر frpفیلتر سختی گیرسختی گیر رزینی frpسختی گیر آبسختی گیر roسختی گیر frpسختی گیردستگاه سختی گیر ro